Andere Barcodes

Hier u een idee krijgen van wat barcodes nodig hebben voor verschillende doeleinden. Hieronder worden enkele van de meest voorkomende typen barcodes beschreven die we verkopen.

QR-codes Deze 2D-barcodes zijn het soort dat tegenwoordig vaak op zowat alles wordt gezien. Het gebruik ervan in marketing is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen, met als primair doel het snel koppelen van een smartphone aan een bepaalde URL. Er zijn ook een aantal andere functies die deze in staat zijn, zoals het automatisch toevoegen van gebeurtenis – of contactgegevens in de mobiele telefoons-archief, of het automatisch starten van een gesprek.

ITF-14 – ITF-14 karton code barcodes worden gebruikt voor de buitenste dozen van een product. Deze moeten niet worden gebruikt als de doos voor de detailhandel bij de kassa zal zijn (in welk geval een andere EAN-13 nodig is), in plaats daarvan worden ze gebruikt door grotere winkelketens voor het bijhouden van de inventaris in en uit hun magazijn. De ITF-14 barcodes zijn gebaseerd op de EAN-13 barcode van het product in de doos. Deze worden geconverteerd door simpelweg een cijfer aan de voorkant toe te voegen, vandaar dat er tot 10 ITF-14 barcodes kunnen worden gemaakt voor één EAN-13.

Code-128 & code-39 Deze barcodes worden gebruikt voor Asset Tracking zoals met bibliotheek boeken of Gym lidmaatschapskaarten. Deze worden meestal gemaakt als sequentiële barcodes en elk verschillend nummer in de sequentie kan worden toegewezen aan een ander ‘ asset ‘. We kunnen de afbeeldingen voor u eenvoudig hier maken.

Code-39 barcode kan zowel letters als cijfers coderen, maar code-128 barcodes kunnen alleen nummers coderen. Dit betekent dat het coderen van de code-128 barcodes is veel meer ongecompliceerd, en dus kunnen ze meer nummers coderen of de barcodes kunnen worden gedrukt kleiner en nog steeds gemakkelijk scannen.

De meerderheid van de scanners moet in staat zijn om beide formaten zonder problemen te lezen, maar u moet controleren op de specificaties van uw scanner voordat u doorgaat.

We kunnen regelen voor opeenvolgende code-128 of code-39 labels voor u hier worden afgedrukt.

GLN-nummers – sommige bedrijven vereisen globale locatie nummers als unieke locatie-ID’s. Je deze hier krijgen.

 • Andere barcode beelden

  Als u een ander type barcode-afbeelding nodig hebt, u dit hier kopen. We leveren routinematig de volgende formaten barcodes: EAN-13, UPC-A, ITF-14, code-128, code-39, QR code, SSCC codes en verschillend andere soorten 2D en 1D barcodes. Voer de hoeveelheid van de verschillende sets met barcode-afbeeldingen in die u nodig hebt en voer uw streepjescode nummers of gegevens in die moeten worden gecodeerd in de sectie ‘ aanvullende informatie ‘ bij het uitchecken. U ontvangt een e-mail met uw barcode beelden als bijgevoegde bestanden in 4 verschillende formaten (JPEG, PNG, SVG en PDF).

  Hoeveelheid Prijs per afbeelding
  1 SRD 120
  2 SRD 96 elke
  3 SRD 80 elke
  4 + SRD 64 elke
  10 + SRD 40 elke
  20 + SRD 24 elke
  50 + SRD 16 elke

   

  Voeg toe aan winkelmandje