Gratis generatoren voor barcodesbarcode afbeelding

We krijgen af en toe vragen over de ‘ Free bar code generators ‘ die online beschikbaar zijn. Er zijn twee verschillende soorten gratis ‘ Barcode generatie ‘ online. Sommige sites bieden om gratis barcode nummers te genereren (ze kunnen een willekeurig Barcode nummer uitmaken, maar ze kunnen geen authentieke EAN of UPC barcodes verstrekken die legaal zijn voor gebruik op retailhandelproducten). Andere sites bieden voor het genereren van gratis barcode-afbeeldingen (op basis van uw barcode nummer). Voor meer informatie u lezen op:

1. Gratis barcode generatoren die opgemaakte barcode nummers bieden – sommige sites bieden gratis barcode nummers. Deze barcodes zijn in essentie gewoon opgebouwd uit cijfers. Dit zijn geen legitieme retail barcodes en het is illegaal om deze opgemaakte nummers in een winkel te gebruiken. Het gebruik van deze nummers in winkels kan leiden tot aanzienlijke problemen als het wordt ontdekt. Het verkrijgen van barcodes op deze manier (of van Internet websites die ze voor naast niets verkopen) kan uiteindelijk op de lange termijn een enorm bedrag meer (financieel en in toegenomen stress/gedoe) kosten.

2. Gratis barcode generatoren die barcode-afbeeldingen bieden – als u al aankoop legitieme barcode nummers hebt, zijn er verschillende opties om ze om te zetten in barcode afbeeldingen:

  • Gratis barcode generatoren online kunnen afbeeldingen van lage kwaliteit produceren met uw barcode nummer. Maar wij adviseren voorzichtigheid bij het gebruik van dit soort afbeeldingen – u bent meestal niet in staat om de grootte van deze soorten barcode afbeelding aan te passen, en de afbeeldingen zijn van lage kwaliteit. Het zal een enorme extra kosten voor u zijn als u later uw verpakking opnieuw moet afdrukken vanwege het gebruik van barcodes van slechte kwaliteit in de eerste afdruk uitvoering. Verder vereisen sommige winkeliers barcode verificatie rapporten (een professionele ‘ test scan ‘ van uw barcode afbeelding om ervoor te zorgen dat het van hoge kwaliteit is en gemakkelijk leesbaar is door barcodescanners). Een barcode afbeelding gegenereerd op een gratis online programma kan van lage kwaliteit zijn en/of van de onjuiste barcode-dimensies – daarom riskeert u dat uw barcode een verificatierapport mislukt.
  • U barcode font op uw computer krijgen (met MS Word of andere Programma’s) – maar dit werkt niet goed voor barcodes in de retailhandel. De geproduceerde afbeeldingen zijn van zeer lage kwaliteit en dit veroorzaakt problemen bij het scannen.
  • Professionele barcode-beeld software is een derde mogelijkheid – maar de kwaliteitsprogramma’s kosten een grote hoeveelheid geld kan erg verwarrend zijn om te gebruiken. Dit kan een geschikte optie zijn als je duizenden barcode nummers hebt die afbeeldingen nodig hebben, maar als je een kleinere hoeveelheid afbeeldingen nodig hebt, is het misschien niet de beste optie voor jou.
  • U kwaliteit barcode afbeeldingen van ons hier kopen – voor zeer betaalbare prijzen.