De voordelen van onze barcodes

We worden vaak gevraagd “Waarom zou u barcodes van u kopen?”

Elke seconde wordt een van onze barcodes met succes gescand ergens in de wereld. 100,000 + van onze barcodes zijn in gebruik op producten wereldwijd. Als elk product gemiddeld één keer per dag wordt gescand (een zeer voorzichtige schatting), wordt elke seconde een van onze barcodes gescand.

So – 6 snelle voordelen van onze barcodes –

1. kwaliteit die u vertrouwen EAN barcodes voor handel producten

De barcodes die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en kunnen met vertrouwen worden gebruikt. We verkopen al 10 jaar retail barcodes en hebben tienduizenden klanten die meer dan 100.000 van onze barcodes gebruiken in meer dan 100 landen. We hebben duidelijke telefoonnummers en Email adres (voor ondersteuning indien nodig), adres, bedrijfsgegevens etc op onze website dus je weet met wie je te maken hebt – Ons hebben zelfs foto’s van onze gelukkige medewerkers.
Wanneer u honderden of duizenden pond besteedt aan het ontwikkelen van uw product, het ontwerpen en afdrukken van de verpakking, en marketing en distributie van uw producten, is het valse economie om te proberen een paar pond op een streepjescode die mogelijk niet werken op te slaan. Stel je de kosten en inspanning voor als je barcode niet scant of niet wordt geaccepteerd door een retailer.
Veel andere barcode verkopers zijn ofwel zeer onnauwkeurig of volkomen oneerlijk in wat ze beweren – Zie Waarschuwingen voor barcode verkoop voor meer informatie over bedrijven om weg te blijven van.

Een zakenman vertelde ons dat hij 40.000 flessen wijn had geproduceerd, en toen vond de barcode niet werken! Zijn vrouw moest toen alle dozen wijn uitpakken en nieuwe barcode-etiketten op hen zetten – een enorme verspilling van tijd en geld.

2. aanvaard door meer retailers wereldwijd Door retailers aanvaarde barcodes

Ja – onze barcodes worden geaccepteerd door MEER retailers wereldwijd dan enige andere barcode verkoper. Als onderdeel van de Internationale barcodes netwerk (zie hieronder), zijn onze barcodes bewezen en wij bieden aanvullende diensten, zodat onze barcodes voldoen aan de strenge eisen van retailers wereldwijd, waaronder velen die aandringen op Barcode verificatierapporten of Globale Locatie Nummers (GLN’s) of Bedrijfs Voorvoegsels of Barcode registratie Als bewijs van eigendom. Dit zorgt ervoor dat de barcode nummers die wij leveren worden geaccepteerd door meer retailers over de hele wereld dan enige andere barcode verkoper.

Onze barcodes worden geaccepteerd door 99,9 van retailers wereldwijd, en onze weten wie de 0,1 zijn en kan je vertellen. Volledige en up-to-date Details over de acceptatie van streepjescodes en beperkingen zijn te zien op onze pagina voor het accepteren van barcodes.

3. onderdeel van een internationaal barcodes netwerk Internationale Barcodes Netwerk lid

We zijn verheugd om deel uit te maken van het internationale barcodes netwerk – dit is een netwerk van onafhankelijke barcode verkopers wereldwijd. Dit netwerk heeft barcode verkopers in 60 + landen, en brengt met het een schat aan kennis over barcode vereisten en acceptatie wereldwijd, plus de zekerheid van het weten dat u barcodes koopt van een bedrijf dat wordt herkend door een internationaal netwerk, samen met de bijbehorende ondersteuning en levensduur die dit oplevert.

Als onderdeel van een internationaal netwerk, werken met barcode verkopers in 60 landen, betekent dit dat we de veeleisende vereisten van de barcode industrie begrijpen. Deze kennis stelt ons in staat om actueel informatie te verstrekken over de acceptatie en barcode vereisten van barcodes om onze klanten te helpen problemen te voorkomen en ze tijd en geld te besparen.

4. inclusief gratis barcode registratie Registreer producten

Al onze barcode pakketten worden geleverd met gratis barcode registratie – Hiermee u uw product en/of bedrijfsgegevens naast het barcode nummer registreren in een online database, die deze informatie automatisch voedt met andere online databases . Dit maakt het gemakkelijker voor retailers en klanten om uw bedrijf te vinden & productinformatie door online te zoeken naar het barcode nummer, of met een barcode scanning app. Het helpt ook Voorkom diefstal of onbedoeld misbruik van uw barcode nummers, extra bewijs dat zij tot u behoren. En het is ook helpt die weinige terughoudend retailers die nog steeds denken GS1 se database heeft alle antwoorden u ze verwijzen naar deze onafhankelijke database waar uw barcodes zijn geregistreerd, als bewijs dat ze van u zijn, en geldig en legitiem zijn – dit kan veel verspilde tijd en onnodige frustratie besparen met sommige retailers.

Het is gemakkelijk om een barcode te kopiëren – iedereen kan een barcode nummer zien en vervolgens die streepjescode dupliceren op een ander product. Onze registratie helpt u te beschermen tegen illegaal gebruik van uw barcode nummers en helpt retailers en klanten de details van uw product en bedrijf te vinden.

5. inclusief voorvoegsel barcode-bedrijf Voorvoegsel barcode-bedrijf

Retailer vriendelijk bedrijfs voorvoegsel. Als u barcodes koopt in veel 10 of 100 of 1000, leveren wij onze barcodes met een echt bedrijfs voorvoegsel – dit streepjescode prefix hoort bij u alleen, en kan worden gebruikt om uw bedrijf te identificeren. De eerste cijfers van dit voorvoegsel zijn volledig van jou en de resterende cijfers zijn gevarieerd om alle barcode nummers te creëren die je eigendom zijn. Dit maakt werk makkelijker voor de retailer wanneer ze zijn kous veel van uw producten.

Als je maar een paar producten hebt, is het ‘ bedrijfs voorvoegsel ‘ niet belangrijk. Maar als je veel producten hebt, dan kun je je producten en barcode nummers beschermen door te kopen in veel van de 10, 100 of 1000 & het ontvangen van een bedrijfs voorvoegsel. Dit helpt ook verwarring met retailers te voorkomen.

6. gedetailleerde informatie & Voorvoegsel barcode-bedrijf

Voor First-time klanten EN die klanten die vaak terugkomen, bieden we gedetailleerde informatie hier op onze website. Andere (goedkope & onbetrouwbare) barcode verkopers hebben geen gedetailleerde informatie over Barcode acceptatie in Suriname & internationaal, Amazon barcodes, Barcode dimensies detailhandel, Afmetingen kartonnen streepjescode, Bedrijfs voorvoegsels, Barcode etiketten, plus streepjescodes, tijdschriften barcodes, sequentiële barcodes, QR codes…. de lijst gaat verder.

Verward? De ‘ wereld ‘ van barcodes kan verwarrend en angstaanjagend zijn. Je wilt geen fouten maken. We maken het barcodes proces eenvoudiger door uitgebreide informatie te verstrekken, ondersteund door e-mail, online en telefonische ondersteuning. Als u een barcode voor de winkel wilt, is de eenvoudigste plek om te beginnen hier met onze Inleiding tot barcodes. Of als u klaar bent om barcodes te kopen, kijk dan hier.