De Surinaamse barcodes garantie

Suriname barcodes - lid van het IBN (Internationale Barcodes Netwerk)

Wij garanderen dat:

  1. Alle EAN-13 of UPC-A barcode nummers verkocht zijn uniek voor u en uw product – ze zijn niet gebruikt voor een retail product vóór, noch zullen ze worden verkocht aan een andere partij op elk moment.
  2. Er worden geen abonnementskosten of jaarlijkse lidmaatschapskosten in rekening gebracht. Alle barcodes worden verkocht voor een eenmalige vergoeding.
  3. Alle gekochte barcode nummers zijn legaal voor gebruik wereldwijd. Onze EAN-13 nummers zijn geschikt voor internationaal gebruik en UPC-A nummers zijn het beste voor gebruik in de Verenigde Staten.
  4. Alle barcode nummers worden gecontroleerd op illegaal gebruik voordat ze worden verkocht. Op geen enkel moment kan iemand legaal uw barcode op zijn product gebruiken zonder uw toestemming.
  5. Alle barcode beelden worden geleverd als afbeeldingen van hoge kwaliteit in verschillende grafische formaten.
  6. Alle door ons geleverde barcode etiketten worden gedrukt op een hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat ze gemakkelijk scannen. Onze barcode labels worden gegarandeerd doorgegeven aan onze verificatie rapporten. (Koop barcode etiketten Suriname)
  7. Alle informatie op onze website is trouw aan de omvang van onze kennis op dat moment. Wij willen u helpen en zullen ons best doen om dit te doen. Maar in het geval dat we niet kunnen helpen, zullen we proberen u te richten naar een ander bedrijf dat kan.