Barcode Prijzen Barcode optiestructuur

 

De prijs van onze producten varieert afhankelijk van welk type barcode u wilt & de hoeveelheid die u nodig hebt.

Retail barcode pakketten variëren in prijs afhankelijk van de hoeveelheid barcodes die u nodig hebt. De prijzen voor barcode pakketten kunnen hier worden bekeken(u ontvangt een uniek barcode nummer; barcode beelden; een garantie certificaat; en barcode registratie).

Als u alleen de barcode-afbeeldingen nodig hebt die moeten worden gemaakt (voor een barcode nummer dat u al hebt), u barcode-afbeeldingen van ons bestellen. De prijzen voor barcode beelden kunnen hier worden bekeken .

Barcode Verificatie Rapporten kunnen worden besteld voor X voor elke barcode die verificatie vereist. We zullen een kopie van uw productverpakking moeten ontvangen (met de barcode erop gedrukt). Ga naar onze pagina met Barcode Verificatie om hiervoor een bestelling te plaatsen.

Barcode Registratie is inbegrepen in onze barcode pakketten maar kan gekocht worden als je een barcode hebt via een andere provider. Barcode Registratie is een optionele service die wij aanbieden om de Internet aanwezigheid van uw product te verbeteren en om uw productinformatie te laten verschijnen wanneer de barcode wordt gescand via apps voor het scannen van mobiele telefoons. Ga naar de Pagina Barcode Registratie voor meer informatie.

Kleverige barcode labels kunnen ook besteld worden als je ze nodig hebt. Ga naar de Barcode Etiketten Pagina om een bestelling te plaatsen.