ISSN Magazine barcodes

 

 • ISSN barcode afbeeldingen

  Hier kun je ISSN barcode-afbeeldingen kopen (op basis van je ISSN nummer). Deze zullen handmatig worden aangemaakt en per e-mail worden verstuurd in 5 verschillende formaten (EPS, BMP, JPEG, TIF, PDF) zodra de bestelling is ontvangen. Voer uw 8-cijferige ISSN nummer in in het gedeelte ‘ aanvullende informatie ‘ wanneer u uitcheckt. Als je nog geen ISSN-nummer hebt, Solliciteer dan een van de Suriname bibliotheek en kom dan hier terug om de barcode-afbeeldingen voor te kopen.

  Hoeveelheid Prijs per afbeelding
  1 SRD 120
  2 SRD 96 elke
  3 SRD 80 elke
  4 + SRD 64 elke
  10 + SRD 40 elke
  20 + SRD 24 elke
  50 + SRD 16 elke

   

  Voeg toe aan winkelmandje

 

Voorbeeld van EAN-13 formaat:

Dit 13-cijferige barcode formaat kan worden gebruikt op alle kwesties van uw magazine (het verandert niet van probleem tot uitgifte), daarom hoeft u alleen maar 1 x ISSN barcode afbeeldingen te kopen.

ISSN

VERSIE EEN (vaker): om een ISSN nummer om te zetten in een EAN-13 formaat barcode = het 8-cijferige ISSN nummer (12345678 in het bovenstaande voorbeeld) wordt omgezet in een 13-cijferig getal door een 977 toe te voegen aan het begin, het controlecijfer weg te nemen, twee getallen (00) aan het einde toe te voegen en herberekenen g het controlecijfer. Het nummer wordt vervolgens gemaakt als een afbeelding met behulp van EAN-13 symboliek die gemakkelijk kan worden gelezen door alle barcodescanners en is in wezen hetzelfde als andere producten met EAN-13 barcodes op hen die in winkels gaan. In dit geval wordt hetzelfde nummer afgedrukt op elke uitgave van het tijdschrift. Een voorbeeld van deze indeling is boven. NB: als u ISSN barcode afbeeldingen van ons koopt en ons uw ISSN nummer geeft, sturen we u barcode afbeeldingen in dit formaat (tenzij u een ander formaat aanvraagt of ons laat weten welk nummer het is of welke supplementen u wilt).

VERSIE TWEE (minder vaak): opnieuw het 8-cijferige ISSN nummer wordt omgezet in een 13-cijferig getal, maar deze keer wordt de ‘ 00 ‘ toegevoegd aan het einde verschillende keren gewijzigd om elke keer een ander EAN-13 beeld te creëren. In dit geval wordt voor elk uitgave van het tijdschrift een afzonderlijke barcode afbeelding aangemaakt.

 

Voorbeeld van EAN-13 + 2 formaat:

EAN-13 + 2 is het meest voorkomende formaat van tijdschrift barcode in Suriname. Het heeft 2 supplement cijfers aan het einde die het uitgifte nummer (“01” = probleem één):

ISSN plus 2

Om een EAN13 + 2 streepjescode te maken, wordt eerst het ISSN omgezet in een EAN-13 getal (volgens ‘ versie één ‘ hierboven), en vervolgens wordt een extra 2-cijferige supplement code toegevoegd aan het einde een 15-cijferige (EAN-13 + 2) nummer te maken. Het supplement verandert voor elk probleem en kan worden gedaan op een maandelijkse (01-12) of wekelijkse (01-52) basis (of een andere manier die u wilt). De barcodes kunnen het volgende jaar opnieuw worden gebruikt (bijvoorbeeld als het supplement “01” het probleem van januari vertegenwoordigt, kan deze barcodes het volgende jaar worden hergebruikt voor de volgende uitgave van januari, zolang het voorgaande jaar januari uitgave niet meer te koop is).

 

Welke barcode-indeling moet ik krijgen?

Het is jouw keuze, maar in Suriname is het EAN-13 + 2 formaat het meest gebruikelijk. Andere landen neigen meer naar de 13-cijferige formaten (opties 1 en 2). Het is een goed idee om te controleren van de winkels die u hoopt te voorraad uw magazine om te bepalen welk formaat is de meest voorkomende. Als u ervoor kiest om met het EAN-13 formaat te gaan, hoeft u alleen ISSN barcode afbeeldingen eenmalig te kopen (omdat dezelfde barcode kan worden gebruikt voor alle kwesties van uw tijdschrift/periodiek). Als u ervoor kiest om met het EAN-13 + 2-formaat te gaan, wordt dit een beetje duurder (omdat u ISSN barcode afbeeldingen moet kopen voor elk nummer van het tijdschrift), maar u de barcodes het volgende jaar opnieuw gebruiken.

 

Wanneer ontvang ik mijn ISSN barcode beelden?

Wij verwerken deze bestellingen handmatig op basis van uw specificaties. Dit betekent dat het tussen 1 en 12 uur kan duren om deze orders te verwerken. Als u een nauwkeurig idee wilt van wanneer u een bestelling ontvangt, aarzel dan niet om ons een telefoontje te geven.

 

Ik heb nog geen ISSN nummer, hoe krijg ik er een?

Internationale standaard serienummers (ISSN’S) zijn de nummers die worden toegewezen aan alle periodieke publicaties, zoals tijdschriften of dagboeken. Deze aantallen worden aangevraagd via een internationale organisatie die alle ISSN nummers toewijst. Als u al een ISSN nummer hebt, u hier de barcode-afbeeldingen aanschaffen. Als u een ISSN nummer nodig hebt, u deze hier toepassen. Zodra je je ISSN nummer hebt teruggekomen naar deze pagina om de barcode-afbeeldingen voor je nummer te bestellen.

 

Registratie

Als u uw ISSN barcode nummer wilt registreren, u hier barcode registratie aanschaffen. Dit is een optionele service. Het zal uw ISSN Barcode nummer verbinden met uw magazine/tijdschrift in grote Internet barcode/product databases. U hoeft geen barcode registratie te kopen voor elk uitgifte nummer, u hoeft het maar één keer te kopen (voor uw tijdschrift/periodiek als geheel). Wij zullen u dan voorzien van instructies voor het registreren van het EAN-13 barcode nummer.