QR codes

Snelle Responscodes zijn hier beschikbaar. Deze worden door smartphones in het algemeen gescand om de gebruiker te koppelen aan een gekozen URL, maar kunnen ook automatisch contact, of gebeurtenisinformatie toevoegen aan de GSM records. Laat ons weten welke informatie u wilt laten gecodeerd wanneer u doorgaat met uw bestelling. Als u vragen hebt over de informatie die kan worden gecodeerd, u ook contact met ons opnemen.

Opmerking – de grootte van de QR-code moet betrekking hebben op de hoeveelheid informatie die is gecodeerd. Hoewel QR-codes een aanzienlijke hoeveelheid informatie kunnen coderen, meer dan andere barcodes, als er veel informatie wordt gecodeerd, moet de QR-code groter zijn om gemakkelijk te kunnen scannen.

Om ervoor te zorgen dat je fysieke QR-code een langere levensduur heeft, raden we je aan om je QR-code te programmeren met een QR omleiding. Hiermee u uw QR-code in de toekomst meerdere keren omleiden naar verschillende links, zonder de fysieke QR-code te wijzigen. Hiermee u ook het verkeer van de QR-code bewaken. Bekijk de video hier die dit in meer detail verklaart.

Opmerking – wij verwerken deze bestellingen handmatig op basis van uw specificaties. Dit betekent dat het tussen 1 en 12 uur kan duren om deze orders te verwerken. Als u een nauwkeurig idee wilt van wanneer u een bestelling krijgt. Voel je vrij om ons een telefoontje te geven.

 

 • QR-code afbeeldingen

  Hier u QR-code afbeeldingen kopen. Deze worden per e-mail naar u verstuurd in 5 verschillende formaten (BMP, EPS, TIFF, JPEG, PDF) zodra de bestelling is ontvangen.

  Geef in het gedeelte ‘ aanvullende informatie ‘ (op de checkout-pagina) aan wat u wilt coderen in de QR-code – dit kan gewoon een website-URL zijn waarnaar u de code wilt linken of uw contactgegevens voor een VCard.

  Hoeveelheid Prijs per afbeelding
  1 SRD 120
  2 SRD 96 elke
  3 SRD 80 elke
  4 + SRD 64 elke
  10 + SRD 40 elke
  20 + SRD 24 elke
  50 + SRD 16 elke
  Select options