Barcode reseller

Suriname barcodes is lid van IBN (International barcodes Network)
Suriname barcodes is lid van IBN (International barcodes Network)

Suriname barcodes is een barcode reseller; dit betekent dat we niet ‘ genereren ‘ de barcode nummers, of ‘ Create ‘ de barcode nummers, zoals sommige mensen denken. In plaats daarvan kopen we officiële barcode nummers in bulk en verkopen deze aan onze klanten. Er zijn slechts twee legitieme manieren om te krijgen Retail barcode nummers-

1) u lid worden van GS1 in uw land, lid worden door het invullen van al hun formulieren, en dan betalen hun exorbitante (naar onze mening) deelname aan vergoedingen en jaarlijkse kosten voor de rest van uw productleven. Dit kan erg duur zijn, en een complete verspilling van geld. Naast de deelname vergoedingen en jaarlijkse kosten, voegt GS1 in Suriname extra kosten toe om de barcode beelden te produceren (in tegenstelling bieden we de afbeeldingen gratis aan als onderdeel van onze EAN-13 barcode pakketten en UPC-A barcode pakketten). Eigenlijk is de vergoeding GS1 kosten voor het genereren van barcode beelden zeer dicht bij wat we rekenen voor een volledige barcode pakket, met inbegrip van het barcode nummer, barcode beelden en registratie. We horen van mensen die GS1 leden worden en vervolgens een schok krijgen wanneer ze deze extra kosten ontdekken.

2) u uw Barcode nummer kopen bij een legitieme barcode reseller (dat is ons). Wij zijn lid van het internationale barcode netwerk een netwerk van gerenommeerde barcode resellers die actief zijn in 30 + landen.

Bij het kiezen van een barcode reseller, zoek naar deze dingen-

  • Gerenommeerd (we zijn)
  • Duidelijke contactgegevens op hun website-inclusief straatadres en telefoonnummer (we doen)
  • Garanderen ze dat de barcode nummers die ze verkopen legaal zijn, legitiem zijn, afkomstig zijn van een betrouwbare bron, en die van jou zijn voor het leven? (we doen)
  • Controleren ze de barcode nummers voor illegaal gebruik vóór verkoop? (we doen)
  • Bieden ze hoge kwaliteit barcode beelden zonder extra kosten? (we doen)
  • Bieden ze een barcode registratieservice? (we doen)
  • Bieden ze een barcode verificatieservice, zodat uw product in de deur kan komen van die grote retailers die barcode verificatie vereisen zoals ASDA? (we doen)
  • Kunnen ze u voorzien van een GLN (Global Location Number) essentieel voor sommige retailers zoals Tesco? (we kunnen)
  • Bieden ze uitgebreide informatie over het accepteren van barcodes zodat u weet wie uw barcodes wereldwijd al dan niet accepteert? (we doen)

En er zijn vele andere redenen om barcodes te kopen van een gerenommeerde barcode reseller. De realiteit is dat met barcodes, je krijgt waar je voor betaalt.