Hoe krijg ik een barcode voor uw retail product?

Barcodes kunnen worden gekocht via onze bestelpagina (“barcode pakket“). Zowel EAN-13 en UPC-A barcode pakketten kunnen worden gekocht, dus er is een optie, ongeacht waar u uw product verkoopt (UPC-barcodes komen vaker voor in de VS, terwijl EAN-13-barcodes vaker voorkomen in Suriname en elders).

Als u niet betalen met een creditcard, voel je vrij om Contacteer ons en we kunnen de betaling regelen via een bankoverschrijving.

Onze barcode pakketten omvatten:

  • Een globaal uniek EAN-13 (of UPC-A) barcode nummer
  • Een Garantiebewijs waaruit blijkt dat u de unieke eigenaar bent van het barcode nummer
  • Barcode afbeeldingen in 4 verschillende formaten (bitmap, JPEG, TIFF, EPS en PDF)
  • Barcode registratie in grote Internet barcode/product databases

Deze zullen worden gemaild naar u met de documenten/afbeeldingen als bijgevoegde bestanden. U vervolgens kiezen welke afbeeldingsindeling het beste werkt en deze opnemen in uw productverpakking.

Als u van plan bent om de grootte van de afbeeldingen te wijzigen, raadpleeg dan eerst onze pagina met barcode specificaties . Sommige retailers vereisen dat u binnen deze specificaties blijft.

EAN-13 Retail barcode afbeelding van barcodes kopen UK

 

Wat kun je nog meer krijgen?

1. Registratie

Hoewel dit is opgenomen in onze barcode pakketten, kan het worden gekocht als je je barcode hebt gekocht buiten een barcode pakket of via een ander bedrijf. Dit is een optionele aanvullende service die we aanbieden om het Internet Profiel van uw product te verhogen en ervoor te zorgen dat uw productinformatie wordt weergegeven wanneer uw barcode wordt gescand door app-scanners voor mobiele telefoons.

2. Barcode etiketten

We kunnen gedrukte barcode labels handmatig op uw product vastzitten. Deze zijn gegarandeerd nauwkeurig en gemakkelijk te scannen. Deze zullen aan uw deur worden afgeleverd.

3. ITF-14 Karton Codes

Dit zijn barcodes voor de buitenverpakkingen die zijn gemaakt op basis van uw EAN-13 barcode voor gebruik op kartons van een ingestelde hoeveelheid van het artikel. d.w.z. een doos van 12 kan een ITF-14 karton code op hen hebben. Deze zijn vereist door sommige retailers, maar zijn niet altijd nodig.

4. Verificatie

Dit is een test scan van uw barcode om ervoor te zorgen dat het goed scant. Sommige retailers hebben dit nodig. Zie ‘barcode acceptatie‘ om te zien of u dit wel of niet nodig hebt.

5. ISBN of ISSN afbeeldingen

Deze zijn alleen vereist voor boeken (ISBN) en magazines (ISSN).

6. QR-codes

Veel mensen willen deze link naar hun websites, zodat mensen ze kunnen scannen met een smartphone en automatisch linken naar hun website.

7. Code 128 of code 39 barcodes

Dit zijn sequentiële barcodes die worden gegenereerd voor bedrijfsmiddel tracking.

8. GLN-nummers

Sommige retailers vereisen dat u een globaal locatie nummer hebt om uw producten in hun winkel te kunnen accepteren.