GTIN-barcodes

GTIN staat voor globaal handels identificatienummer. Dit verwijst naar elk type streepjescode dat wordt gebruikt in het globale detailhandelssysteem. Dus het kan verwijzen naar een verscheidenheid van verschillende barcodes. Ik heb gedetailleerd de meest voorkomende van deze hieronder.

GTIN-12 – dit verwijst naar UPC-A of UPC-12 barcodes. Deze worden gebruikt op producten en worden voornamelijk gebruikt in de VS en Canada. Deze kunnen hier worden gekocht.

GTIN-13 – dit verwijst naar een EAN-13 barcode. Dit zijn de meest voorkomende type streepjescode die wordt gebruikt voor de detailhandel en is gebruikelijk in alle landen. Deze kunnen hier worden gekocht .

Bekijk hier de verschillen tussen EAN-13 en UPC-A barcodes.

GTIN-14 – dit verwijst naar de ITF-14 of TUN karton codes. Deze worden gebruikt voor dozen van 6 of 12 (of een willekeurig aantal) van uw product en worden uitsluitend gebruikt voor voorraad tracering door het bedrijf. Het is gebaseerd op een UPC-A of EAN-13 barcode, zodat de ITF-14 op een doos overeenkomt met de EAN-13 op het product in de doos.

Neem contact met ons op als u andere vragen hebt of raadpleeg onze pagina met veelgestelde vragen.

 

itf14
GTIN-14 kartonnen doos code (in ITF-14 formaat)