Privacybeleid

Gewijzigd 25 mei 2018

Wij waarderen uw interesse in onze websites. De bescherming van uw privacy is erg belangrijk voor ons. Hieronder informeren wij u gedetailleerd over de omgang met uw gegevens.

Dit privacybeleid verduidelijkt de aard, de reikwijdte en het doel van de verwerking van persoonsgegevens binnen ons online aanbod en de gerelateerde websites, functies en inhoud, evenals externe online aanwezigheid, bijvoorbeeld ons sociale media profiel.

Onze privacyverplichtingen

International barcodes Limited wordt beheerst door de NZ Privacy Act 1993 en de ongevraagde elektronische berichten Act 2007. Deze handelingen reguleren hoe persoonlijke informatie wordt verwerkt door internationale barcodes Limited.

“Persoonlijke informatie” betekent informatie of een mening over een geïdentificeerde persoon, of een persoon die redelijkerwijs identificeerbaar is. Het privacybeleid van International barcodes Limited is van toepassing op persoonlijke informatie die wordt verzameld en/of wordt bijgehouden door internationale barcodes Limited.

In dit privacybeleid wordt ook uitgelegd hoe we ‘ persoonsgegevens ‘ verwerken over mensen in de Europese Unie (EU), zoals vereist op grond van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

We zullen dit beleid regelmatig herzien en we kunnen het van tijd tot tijd updaten.

De soorten persoonsgegevens die we verzamelen en vasthouden

We verzamelen persoonlijke informatie over onze gebruikers om onze producten, diensten en klantenservice te leveren. Onze producten, diensten en klantenondersteuning worden geleverd via vele platformen, waaronder onder andere websites, telefoontoepassingen, e-mail en telefoon. Het specifieke platform en het product, de service of de ondersteuning waarmee u communiceert, kunnen van invloed zijn op de persoonsgegevens die we verzamelen.

Niet alle door ons gevraagde, verzamelde en verwerkte informatie is “persoonlijke informatie” omdat het u niet identificeert als een specifiek individu. Deze “niet-persoonlijke informatie” valt niet onder dit privacybeleid. Echter, omdat niet-persoonlijke informatiewereld wijd kan worden gebruikt of gerelateerd kan zijn aan bestaande persoonlijke informatie; in dit formulier wordt het behandeld als persoonlijke informatie. Als zodanig, deze Privacy Policy zal een lijst van beide soorten informatie omwille van de transparantie.

In sommige gevallen kunnen gebruikers persoonsgegevens aan ons verstrekken zonder onze aanvraag, of door middel van niet bedoeld voor het verzamelen van bepaalde soorten informatie. Hoewel we redelijke stappen kunnen ondernemen om dergelijke gegevens te beschermen, zal de gebruiker onze systemen, processen en controles omzeilen en daarom zal de verstrekte informatie niet worden beheerst door dit privacybeleid.

In bepaalde situaties kunnen gebruikers persoonsgegevens aan ons verstrekken over platforms die buiten onze controle staan; bijvoorbeeld via sociale netwerken of forums. Hoewel alle door ons verzamelde informatie wordt beheerst door dit privacybeleid, wordt het platform waarmee het is gecommuniceerd, beheerst door zijn eigen privacybeleid.

Hoe wij persoonsgegevens verzamelen

Informatie die u ons specifiek geeft

Terwijl u onze producten en diensten gebruikt, kan het nodig zijn om bepaalde soorten persoonlijke informatie te verstrekken. Dit kan gebeuren via onze websites, onze applicaties, onze online chat systemen, onze telefoon, papieren formulieren of face-to-face meetings.

We kunnen de volgende informatie opvragen, verzamelen of verwerken:

  • Account gegevens – gebruikersnaam, wachtwoord
  • Contact gegevens – Email adres, telefoonnummer, website-URL
  • Locatiegegevens – fysiek adres, factuur adres
  • Identiteitsgegevens – volledige naam, bedrijfsnaam
  • Inhoudsgegevens – tekstinvoer, Foto’s, Video’s
  • Financiële informatie – creditcardgegevens, gegevens over bankoverschrijvingen, betalingsverwerker gegevens, belastingnummers.
  • Door gebruikers gegenereerde inhoud – barcode nummers, ISBN nummers, ISSN nummers, productnamen en beschrijvingen, andere productinformatie, bijlagen, gebruikersprofielen, gebruikersbeoordelingen, gebruikers berichten, enz.

Informatie die we verzamelen als u onze service gebruikt

We houden een administratie bij van de interacties die we met onze gebruikers hebben, inclusief de producten, diensten en klantenondersteuning die we hebben verstrekt. Dit omvat de interacties die onze gebruikers hebben met ons platform, zoals wanneer een gebruiker een pagina heeft bekeken of op een knop heeft geklikt.

Wanneer u contact met ons hebt, kunnen we persoonlijke gegevens verzamelen die inherent zijn aan de communicatie. Als we bijvoorbeeld per e-mail contact met u opnemen, verzamelen we het e-mailadres dat u gebruikt.

We kunnen de volgende informatie verzamelen of verwerken:

  • Metadata – IP-adres, computer en verbindingsinformatie, verwijzende webpagina, standaard weblog informatie, taalinstellingen, tijdzone, enz.
  • Apparaatinformatie – apparaat-id, apparaattype, apparaatplugins, hardwaremogelijkheden, enz.
  • Acties: bekeken paginas, aangeklikte knoppen, tijd doorgebracht bekijken, zoekwoorden,enz.
  • Gebruiksgegevens bezochte websites, interesse in inhoud, toegangstijden

Cookies

Wij, en derden met wie wij samenwerken, kunnen gebruik maken van cookies, webbakens, tags, scripts, lokale gedeelde objecten zoals HTML5 en Flash (ook wel “Flash cookies” genoemd), advertentie identificatoren (waaronder mobiele identificatoren zoals Apple IDFA of Google Reclame ID) en soortgelijke technologie (“cookies”) in verband met uw gebruik van onze websites, websites van derden en mobiele applicaties. Cookies kunnen unieke identificatoren hebben en bevinden zich onder andere op uw computer of mobiele apparaat, in e-mails die wij u sturen en op onze webpagina’s. Cookies kunnen informatie over u en uw gebruik van onze websites doorgeven, zoals uw browser type, Zoekvoorkeuren, IP-adres, gegevens met betrekking tot advertenties die aan u zijn getoond of waarop u hebt geklikt, en de datum en tijd van uw gebruik. Cookies kunnen persistent zijn of alleen tijdens een individuele sessie worden opgeslagen.

De doeleinden waarvoor we cookies gebruiken op onze websites zijn:

Doel: toelichting

Processen: bedoeld om onze websites en diensten te laten werken op de manier dat u verwacht.

Authenticatie, Beveiliging en Nakoming: bedoeld om fraude te voorkomen, uw gegevens te beschermen tegen alle onbevoegde partijen en te voldoen aan wettelijke vereisten.

Voorkeuren: bedoeld om te helpen onthouden van informatie over hoe u de voorkeur aan de websites te gedragen en te kijken..

Meldingen: Bedoeld om kennisgevingen van informatie of opties toe te staan of te voorkomen waarvan wij denken dat ze uw gebruik van onze websites kunnen verbeteren. We kunnen bijvoorbeeld een cookie gebruiken dat ons verhindert om je de melding voor het aanmelden per e-mail te laten zien als je deze al hebt gezien.

Adverteren: Bedoeld om advertenties relevanter te maken voor gebruikers en waardevoller voor adverteerders. We kunnen bijvoorbeeld cookies gebruiken om u op interesses gebaseerde advertenties te bieden, zoals advertenties die aan u worden weergegeven op basis van uw bezoeken aan andere websites, of om ons te laten weten of u onlangs op een advertentie heeft geklikt.

Analytics: Bedoeld om ons te helpen begrijpen hoe bezoekers onze websites gebruiken. We kunnen bijvoorbeeld een cookie gebruiken die ons vertelt hoe onze zoeksuggesties correleren met uw interacties met de zoekpagina’s.

U bepaalde cookie voorkeuren instellen via de instellingen van uw apparaat of browser, maar dit kan de functionaliteit van onze websites beïnvloeden. De methode voor het uitschakelen van cookies kan per apparaat en browser verschillen, maar kan meestal worden gevonden in uw apparaat of browservoorkeuren of beveiligingsinstellingen. Bijvoorbeeld, iOS en Android apparaten hebben elk instellingen die zijn ontworpen om vormen van ad bijhouden te beperken. Houd er rekening mee dat het wijzigen van een van deze instellingen niet verhindert dat bepaalde advertenties aan u worden weergegeven.

Links naar andere sites

Op onze website zult u links naar websites van derden tegenkomen. Deze links kunnen van ons zijn, of ze kunnen worden weergegeven als inhoud die door andere gebruikers is gegenereerd. Deze gelinkte sites staan niet onder onze controle en daarom zijn wij niet verantwoordelijk voor hun acties. Alvorens uw persoonlijke informatie via een andere website te verstrekken, raden wij u aan de voorwaarden van het gebruik van die website en haar privacybeleid te onderzoeken.

Hoe we persoonlijke informatie gebruiken

De informatie die we opvragen, verzamelen en verwerken wordt voornamelijk gebruikt om gebruikers het product of de service te bieden die ze hebben aangevraagd. Meer in het bijzonder kunnen wij uw persoonsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • om onze diensten of producten te leveren die u hebt aangevraagd;
  • om u technische of andere ondersteuning te bieden;
  • om vragen over onze diensten te beantwoorden of om te reageren op een klacht;
  • om onze andere Programma’s, producten of diensten te promoten die voor u van belang kunnen zijn (tenzij u zich hebt afgemeld voor dergelijke communicaties);
  • voor het debuggen, testen en anderszins exploiteren van onze platformen;
  • het uitvoeren van data-analyse, onderzoek en anderszins bouwen en verbeteren van onze platformen;
  • om te voldoen aan wettelijke en reglementaire verplichtingen;
  • indien anderszins toegestaan of vereist door de wet; Of
  • voor andere doeleinden met uw toestemming, tenzij u uw toestemming voor deze doeleinden intrekt.

De “rechtmatige verwerking” gronden waarop we persoonlijke informatie over onze gebruikers zullen gebruiken, zijn (maar zijn niet beperkt tot):

  • Wanneer een gebruiker toestemming heeft gegeven;
  • indien nodig voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij de gebruiker partij is;
  • verwerking noodzakelijk is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen;
  • de verwerking is noodzakelijk om de vitale belangen van onze gebruikers of van een andere natuurlijke persoon te beschermen.
  • de verwerking gebeurt in het nastreven van onze legitieme belangen, waarbij deze belangen geen inbreuk maken op de rechten van onze gebruikers.

Wanneer we persoonlijke informatie vrijgeven

Onze externe dienstverleners

De persoonlijke gegevens van gebruikers kunnen namens ons buiten Nieuw-Zeeland worden bewaard of verwerkt, met inbegrip van ‘ in de cloud ‘, door onze externe dienstverleners. Onze externe dienstverleners zijn contractueel gebonden om uw persoonlijke informatie alleen namens ons te gebruiken, volgens onze instructies.

Onze externe dienstverleners omvatten:

  • Cloud Hosting, opslag, netwerken en gerelateerde providers
  • Aanbieders van e-mail berichten
  • Betalings-en Bank aanbieders
  • Marketing-en analyseproviders
  • Beveiligingsproviders

Toepassingen van derden

Via de International Barcodes Hosting API is het mogelijk voor gebruikers om toepassingen van derden toegang te verlenen tot hun internationale barcodes beperkte account. Afhankelijk van de machtigingen die worden verleend, kunnen deze toepassingen mogelijk toegang krijgen tot bepaalde persoonlijke gegevens of acties uitvoeren namens de gebruikers. Deze toepassingen van derden worden niet door ons gecontroleerd en worden beheerst door hun eigen privacybeleid. Gebruikers kunnen toepassingen van derden verwijderen van toegang tot hun gegevens via hun instellingen.

Overige openbaarmakingen en overdrachten

We kunnen uw persoonlijke gegevens ook aan derden bekendmaken voor de volgende doeleinden:

  • indien nodig om onze diensten of het product te leveren dat u hebt aangevraagd;
  • We ontvangen gerechtelijke bevelen, dagvaardingen of andere verzoeken om informatie door wetshandhaving;
  • indien anderszins toegestaan of vereist door de wet; Of
  • voor andere doeleinden met uw toestemming.

Aangezien we een wereldwijde organisatie zijn, met kantoren over de hele wereld, kunnen uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door medewerkers in een van onze kantoren.

Uw persoonlijke gegevens inzien, corrigeren of downloaden

U heeft het recht om toegang te vragen tot de persoonlijke informatie die internationale barcodes Limited over u bewaart. Tenzij een uitzondering van toepassing is, moeten we u toestaan om de persoonlijke informatie die we over u hebben te zien, binnen een redelijke termijn en zonder onredelijke kosten kosteloos. Als u toegang wenst tot informatie die niet toegankelijk is via het platform, of als u alle persoonlijke informatie die wij over u hebben, wilt downloaden in een draagbaar gegevensformaat, neem dan contact op met onze privacyfunctionaris.

U hebt ook het recht om de correctie te vragen van de persoonlijke informatie die wij over u hebben. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het uitoefenen van uw andere rechten

U heeft een aantal andere rechten met betrekking tot de persoonlijke gegevens die internationale barcodes Limited over u bewaart, maar er kunnen beperkingen zijn voor de manier waarop u de rechten uitoefenen. Dit is grotendeels te wijten aan de aard van de producten en diensten die wij leveren. Veel van de gegevens die we verzamelen is om contracten tussen gebruikers te vergemakkelijken, betalingen te faciliteren en bescherming te bieden aan de legitieme gebruikers van onze Marketplace – deze gegevens gebruiken zijn beschermd tegen de onderstaande rechten.

U heeft het recht om:

  • afmelden voor direct marketing en profilering voor marketing
  • Wissen
  • tijdelijke beperking van de verwerking.

Wisse – sommige persoonlijke gegevens en door gebruikers gegenereerde inhoud kunnen niet worden verwijderd omdat ze worden gebruikt om contracten te registreren, financiële transacties te documenteren en worden gebruikt bij het verstrekken van belangrijke productinformatie voor de detailhandelsmarkt. In het geval van niet-persoonsgebonden gegevens die kunnen worden gekoppeld aan persoonsgegevens, wordt deze gewist of anderszins geanonimiseerd uit de persoonsgegevens.

Tijdelijke beperking tot verwerking – onder bepaalde omstandigheden u dit recht uitoefenen, in het bijzonder als u van mening bent dat de persoonsgegevens die wij hebben niet juist zijn, of als u van mening bent dat wij geen legitieme gronden hebben voor de verwerking van uw Informatie. In beide gevallen u dit recht uitoefenen door contact op te nemen met onze privacyfunctionaris.

Tenzij anders vermeld, kunnen gebruikers een van de bovengenoemde rechten uitoefenen door contact op te nemen met onze privacyfunctionaris.

Veiligheid

We gebruiken verschillende beveiligingsmaatregelen om de persoonlijke informatie die ons wordt verstrekt te beschermen, zowel tijdens verzending als zodra we deze ontvangen. Echter, geen enkele methode van overdracht via het internet of via mobiele apparaat, of de methode van elektronische opslag, is 100 veilig. Daarom, hoewel we ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke informatie te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Wijzigingen aan deze privacybeleid

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd herzien. De meest recente versie van het privacybeleid is van toepassing op onze verzameling, het gebruik en de openbaarmaking van informatie over u en zal hier worden gevestigd. Als we wezenlijke wijzigingen aanbrengen in dit privacybeleid, zullen we hier een bericht plaatsen waarin de ingangsdatum van de wijzigingen wordt weergegeven. Door onze websites te blijven bezoeken of te gebruiken nadat deze wijzigingen van kracht worden, erkent u het herziene privacybeleid.

 

Contact opnemen met onze Privacy Officer

Als u een aanvraag of klacht heeft over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, of om uw privacyrechten uit te oefenen met betrekking tot de persoonlijke informatie die wij over u hebben, u contact opnemen met onze privacyfunctionaris als volgt:

Per E-mail:
[email protected]

Per post:
Attn: Privacy Officer
Internationale barcodes Limited

2C Handley Ave, smalle nek
Auckland 0624, Nieuw-Zeeland

Voor de doeleinden van de AVG is onze privacyfunctionaris ook onze functionaris voor gegevensbescherming (DPO).

Hoewel we ons inspannen om klachten snel en informeel op te lossen, vragen we u om uw klacht schriftelijk aan onze privacyfunctionaris te doen, als u een formele privacyklacht wilt indienen, zoals hierboven vermeld. Wij zullen uw formele klacht binnen 10 werkdagen na ontvangst bevestigen.

Als we uw privacyklacht niet naar uw tevredenheid oplossen, u een klacht indienen bij het Bureau van de nieuwe Zealandn Information Commissioner (OAIC) door hen op 1300 363 992 te bellen, een klacht online in te dienen bij www.oaic.gov.au, of schrijven naar hen bij OAIC, GPO Box 5218, Sydney nsw 2001.

Als u zich in de Europese Unie bevindt, u ervoor kiezen om in plaats daarvan een klacht in te dienen bij uw lokale autoriteit voor gegevensbescherming (DPA). De lijst van Dpa’s is op http://ec.Europa.EU/Justice/Article-29/structure/Data-Protection-Authorities/index_en.htm.

© Copyright 2018 Internationale Barcodes Limited

 

Nadere informatie

Relevante rechtsgrondslag voor het verzamelen van gegevens in de EU

In overeenstemming met Art. 13 AVG informeren wij u over de rechtsgrondslag van onze gegevensverwerking. Tenzij de rechtsgrondslag in de gegevensbeschermingsverklaring wordt vermeld, geldt het volgende: de rechtsgrondslag voor het verkrijgen van toestemming is artikel 6 (1) lit. a en Art. 7 DSGVO, de rechtsgrondslag voor de verwerking voor de uitvoering van onze diensten en de uitvoering van contractuele maatregelen, alsmede het antwoord op vragen is Art. 6 (1) brandt. b DSGVO, de rechtsgrondslag voor de verwerking om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen is Art. 6 (1) brandt. c DSGVO, en de rechtsgrondslag voor de verwerking ter vrijwaring van onze legitieme belangen is artikel 6 (1) lit. f DSGVO. In het geval dat de vitale belangen van de betrokkene of een andere natuurlijke persoon de verwerking van persoonsgegevens vereisen, Art. 6 para. 1 verlicht. d DSGVO als rechtsgrondslag.

Veiligheidsmaatregelen

Wij nemen passende technische maatregelen in overeenstemming met Art. 32 GDPR, rekening houdend met de stand van de techniek, de uitvoeringskosten en de aard, omvang, omstandigheden en doeleinden van de verwerking, alsmede de verschillende waarschijnlijkheid en ernst van het risico voor de rechten en vrijheden van natuurlijke personen en organisatorische maatregelen om een passend beschermingsniveau voor het risico te waarborgen.

Maatregelen omvatten met name het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens door de fysieke toegang tot de gegevens te beheersen, evenals hun toegang, input, bekendmaking, beschikbaarheid en scheiding. We hebben ook procedures ingesteld om het genot van de rechten van de betrokkene, gegevensverwijdering en gegevens kwetsbaarheid te waarborgen. Bovendien beschouwen we de bescherming van persoonsgegevens al in de ontwikkeling, of selectie van hardware, software en procedures, volgens het principe van gegevensbescherming door middel van technologie ontwerp en privacyvriendelijke standaardinstellingen (artikel 25 DSGVO).

Samenwerking met verwerkers en derde partijen

Als we in het kader van onze verwerking gegevens bekendmaken aan andere personen en bedrijven (contract verwerkers of derden), deze aan hen doorgeven of anderszins toegang verlenen tot de gegevens, zal dit alleen gebeuren op basis van een wettelijke toestemming (bijvoorbeeld als een overdracht van de gegevens aan derden, zoals vereist door de betalingsdienstaanbieders, overeenkomstig art. 6 (1) (b) GDPR om het contract te vervullen), u hebt ingestemd met een wettelijke verplichting of op basis van onze legitieme belangen (bijvoorbeeld het gebruik van agenten, webhostingprogrammas, enz.).

Als wij derden om gegevens te verwerken op basis van een zogenaamd “contract processing contract”, dit gebeurt op basis van Art. 28 AVG

Overdrachten naar derde landen

Als we gegevens verwerken in een derde land (dwz buiten de Europese Unie (EU) of de Europese economische ruimte (EER)) of in het kader van het gebruik van diensten van derden of openbaarmaking of doorgifte van gegevens aan derden, zal dit alleen worden gedaan als het is om te voldoen aan onze (pre) Co ntractuele verplichtingen, op basis van uw toestemming, op basis van een wettelijke verplichting of op basis van onze legitieme belangen. Behoudens wettelijke of contractuele rechten verwerken of laten wij de in een derde land verwerkte gegevens alleen in het bijzijn van de bijzondere voorwaarden van Art. 44 e.v. DSGVO. Dat de verwerking bijvoorbeeld op basis van specifieke garanties is, zoals het officieel erkende niveau van gegevensbescherming (bijvoorbeeld voor de VS via het Privacyschild) of de naleving van de officieel erkende bijzondere contractuele verplichtingen (zogenoemde “standaard contractuele clausules “.

Rechten van betrokkenen

U hebt het recht om te vragen om bevestiging of de gegevens in kwestie worden verwerkt en voor informatie over deze gegevens, evenals voor verdere informatie en een kopie van de gegevens in overeenstemming met Art. 15 AVG. U heeft dit dienovereenkomstig. Kunst. 16 DSGVO het recht om de voltooiing van de gegevens over u of de correctie van de onjuiste gegevens die betrekking hebben op u te eisen. In overeenstemming met Art. 17 GDPR, zij hebben het recht om te eisen dat de relevante gegevens onmiddellijk worden verwijderd of, als alternatief, een beperking van de verwerking van gegevens te verlangen in overeenstemming met Art. 18 AVG. U hebt het recht om te eisen dat de gegevens die u aan ons hebt verstrekt, worden verkregen in overeenstemming met Art. 20 AVG en verzoeken om toezending aan andere verantwoordelijke personen. Je hebt een juweeltje. Kunst. 77 DSGVO het recht om een klacht in te dienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit.

Verwijdering van gegevens

De door ons verwerkte gegevens worden verwijderd of beperkt in de verwerking ervan in overeenstemming met de artikelen 17 en 18 van de AVG. Tenzij expliciet vermeld in dit privacybeleid, worden de door ons opgeslagen gegevens gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor hun doel en de verwijdering niet in strijd is met wettelijke opslagvereisten. Tenzij de gegevens worden verwijderd omdat deze vereist zijn voor andere en legitieme doeleinden, zal de verwerking ervan worden beperkt. Dat de gegevens worden geblokkeerd en niet voor andere doeleinden worden verwerkt. Dit geldt bijvoorbeeld voor gegevens die moeten worden bewaard om commerciële of fiscale redenen.

Order verwerking in de online shop en klantaccount

We verwerken de gegevens van onze klanten als onderdeel van het bestelproces in onze online shop om hen in staat te stellen de geselecteerde producten en diensten te selecteren en te bestellen, evenals hun betaling en levering, of uitvoering.

De verwerkte gegevens omvatten inventarisgegevens, communicatiegegevens, contractgegevens, betalingsgegevens en personen die door de verwerking worden beïnvloed, behoren tot onze klanten, prospects en andere zakelijke partners. De verwerking is met het oog op het verlenen van contractuele diensten in het kader van de exploitatie van een online winkel, facturering, levering en klantenservice. Hier gebruiken we sessie cookies voor de opslag van de inhoud van het winkelwagentje en permanente cookies voor de opslag van de Inlogstatus.

De verwerking is gebaseerd op Art. 6 para. 1 verlicht. b (uitvoering van ordertransacties) en c (wettelijk verplichte archivering) DSGVO. De informatie die is gemarkeerd als vereist voor de totstandkoming en uitvoering van het contract is vereist. Wij verstrekken de gegevens uitsluitend aan derden in het kader van uitlevering, betaling of in het kader van wettelijke toestemmingen en verplichtingen jegens juridische adviseurs en autoriteiten. De gegevens worden alleen in derde landen verwerkt indien dit nodig is voor de uitvoering van het contract (bijvoorbeeld op verzoek van de klant bij aflevering of betaling).

Op sommige websites kunnen gebruikers desgewenst een gebruikersaccount maken, in het bijzonder door hun orders te kunnen bekijken. Als onderdeel van de registratie wordt de noodzakelijke verplichte informatie meegedeeld aan de gebruikers. De gebruikersaccounts zijn niet openbaar en kunnen niet worden geïndexeerd door zoekmachines. Als gebruikers hun gebruikersaccount hebben beëindigd, zullen hun gegevens worden verwijderd met betrekking tot het gebruikersaccount, onder voorbehoud van hun retentie is voor commerciële of fiscale wetgeving redenen volgens art. 6 para. 1 verlicht. c DSGVO nodig. Informatie op de klantenrekening blijft tot de schrapping met daaropvolgende archivering in geval van een wettelijke verplichting. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruikers om hun gegevens te beveiligen bij beëindiging voor het einde van het contract.

Als onderdeel van de registratie en herregistratie en het gebruik van onze online diensten, slaan we het IP-adres en het tijdstip van de respectieve gebruikersactie op. De opslag is gebaseerd op onze legitieme belangen, evenals de bescherming van de gebruiker tegen misbruik en ander ongeoorloofd gebruik. Een doorgifte van deze gegevens aan derden vindt niet plaats, tenzij dit noodzakelijk is voor de vervolging van onze vorderingen of als er een wettelijke verplichting is in overeenstemming met. Kunst. 6 para. 1 verlicht. c DSGVO.

De verwijdering vindt plaats na het verstrijken van de wettelijke garantie en vergelijkbare verplichtingen, de noodzaak om de gegevens te bewaren wordt om de drie jaar gecontroleerd; in het geval van wettelijke archiveringsverplichtingen vindt de verwijdering plaats na afloop van het handelsrecht (6 jaar) en het fiscaal recht (10 jaar) retentie verplichting).

Externe betalingsdienstaanbieders

Wij maken gebruik van externe betalingsdienstaanbieders, via wier platformen de gebruikers en wij betalingstransacties kunnen uitvoeren. Deze providers hebben hun eigen privacybeleidsregels die van toepassing zijn op de gegevens die ze verzamelen. BV
PayPal (https://www.PayPal.com/webapps/MPP/UA/privacy-Full )
Visa (https://www.Visa.co.nz/Legal/Privacy-Policy.html )
American Express (https://www.americanexpress.com/us/Content/Legal-disclosures/privacy-Center.html )
Stripe (https://Stripe.com/NZ/privacy )
Payment Express (https://www.paymentexpress.co.nz/payment_express_privacy_policy_nz )

 

In het kader van de uitvoering van contracten stellen wij de betalingsdienstaanbieders op basis van Art. 6 para. 1 verlicht. B. DSGVO. Overigens gebruiken wij externe betalingsdienstaanbieders op basis van onze gerechtvaardigde belangen. Kunst. 6 para. 1 verlicht. B. DSGVO om onze gebruikers effectieve en veilige betalingsmogelijkheden aan te bieden.

Onder de gegevens die door de betalingsdienstaanbieders worden verwerkt, zijn inventarisgegevens, zoals de naam en het adres, bankgegevens, zoals rekeningnummers of creditcardnummers, wachtwoorden, TANs en checksums, evenals contract-, overzichts-en ontvangergerelateerde informatie. De informatie is vereist om de transacties te voltooien. De ingevoerde gegevens zullen echter alleen door de betalingsdienstaanbieders worden verwerkt en opgeslagen. Dat we geen account-of creditcardgegevens ontvangen, maar alleen informatie met bevestiging of negatieve openbaarmaking van de betaling. De gegevens kunnen door de betalingsdienstaanbieders worden doorgegeven aan kredietverslagleggings bureaus. Deze transmissie is gericht op de identiteit en de kredietcontrole. Hiervoor verwijzen wij naar de algemene voorwaarden en het privacybeleid van betalingsdienstaanbieders.

Voor de betalingstransacties zijn de algemene voorwaarden en de privacykennisgevingen van de respectieve betalingsdienstaanbieders, die beschikbaar zijn op de respectieve websites, of transactieaanvragen van toepassing. Wij verwijzen ook naar deze voor meer informatie en de vaststelling van de rechten van herroeping, informatie en andere betrokkenen.

Administratie, financiële boekhouding, kantoororganisatie, Contactbeheer

Wij verwerken gegevens in het kader van administratieve taken en organisatie van ons bedrijf, financiële boekhouding en naleving van wettelijke verplichtingen, zoals archivering. Daarbij verwerken we dezelfde gegevens die we verwerken in het kader van het renderen van onze contractuele diensten. De verwerkings principes zijn Art. 6 para. 1 verlicht. C. DSGVO, Art. 6 para. 1 verlicht. F. DSGVO. De verwerking beïnvloedt klanten, prospects, zakenpartners en Websitebezoekers. Het doel en de belangstelling voor de verwerking ligt in administratie, financiële boekhouding, kantoororganisatie, Data archivering, dat wil doen, taken die dienen om ons bedrijf te onderhouden, onze taken uit te voeren en onze diensten te verlenen. De schrapping van de gegevens in termen van contractuele prestaties en contractuele communicatie komt overeen met de informatie die in deze verwerkingsactiviteiten wordt verstrekt.

We onthullen of verzenden gegevens naar de financiële administratie, consultants, zoals belasting accountants of auditors, en andere vergoedings agenten en betalingsdienstaanbieders. Bovendien slaan we op basis van onze zakelijke interesses informatie op over leveranciers, promotors en andere zakelijke partners, bijvoorbeeld voor later contact. Over het algemeen slaan we deze meerderheid van bedrijfsgerelateerde gegevens permanent op.

Nieuwsbrief

Met de volgende informatie informeren wij u over de inhoud van onze nieuwsbrief, alsook over de registratie, verzendings en statistische evaluatieprocedures en uw recht van bezwaar. Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangstbewijs en de beschreven procedures.

Inhoud van de nieuwsbrief: wij sturen nieuwsbrieven, e-mails en andere elektronische kennisgevingen met reclame-informatie (hierna “nieuwsbrief”) alleen met toestemming van de ontvanger of een wettelijke toestemming. Voor zover de inhoud van een nieuwsbrief concreet wordt beschreven, zijn zij gemachtigd voor de toestemming van de gebruikers. Onze nieuwsbrief bevat trouwens informatie over onze diensten en ons.

Dubbele opt-in en logging: registratie voor onze nieuwsbrief gebeurt in een zogenaamde double-opt-in procedure. Na registratie ontvangt u een e-mail waarin u wordt gevraagd uw inschrijving te bevestigen. Deze bevestiging is noodzakelijk zodat niemand zich kan registreren met externe e-mailadressen. De registratie voor de nieuwsbrief wordt geregistreerd om het registratieproces te bewijzen volgens de wettelijke vereisten. Dit omvat de opslag van de login en de Bevestigingstijd, evenals het IP-adres. Wijzigingen in uw gegevens die bij de aanbieder van de verzendservice zijn opgeslagen, worden ook geregistreerd.

Inloggegevens: om u te abonneren op de nieuwsbrief volstaat het om uw e-mailadres op te geven. Desgewenst vragen wij u een naam te geven in de nieuwsbrief voor persoonlijk adres.

De verzending van de nieuwsbrief en de bijbehorende prestatiemeting zijn gebaseerd op een toestemming van de ontvangers account. Kunst. 6 para. 1 verlicht. a, Art. 7 DSGVO i. V. m § 7 ABS. 2 nr. 3 UWG of indien toestemming niet vereist is, op basis van onze gerechtvaardigde belangen in de direct marketing account. Kunst. 6 para. 1 lt. F. DSGVO i.V.m. § 7 ABS. 3 UWG.

De logging van het registratieproces is gebaseerd op onze legitieme belangen in overeenstemming met. Kunst. 6 para. 1 verlicht. f DSGVO. Ons belang ligt in het gebruik van een gebruiksvriendelijk en veilig nieuwsbrief systeem, dat zowel onze zakelijke belangen als de verwachtingen van de gebruikers dient en ons ook in staat stelt om onze toestemming te bewijzen.

Beëindiging/herroeping – u de ontvangst van onze nieuwsbrief te allen tijde beëindigen, d.w.z. Uw toestemming intrekken. Aan het einde van elke nieuwsbrief vindt u een link om de nieuwsbrief te annuleren. We kunnen de ingediende e-mailadressen voor maximaal drie jaar opslaan op basis van onze legitieme belangen voordat we ze verwijderen om voorafgaande toestemming te geven. De verwerking van deze gegevens is beperkt tot het doel van een mogelijke verdediging tegen claims. Een individueel verzoek tot annulering is op elk moment mogelijk, mits het vroegere bestaan van een toestemming op hetzelfde moment wordt bevestigd.

Google tag Manager

Google Tag Manager is een oplossing die ons in staat stelt om zogenaamde website tags te beheren via één interface (waaronder bijvoorbeeld Google Analytics en andere Google-marketingdiensten in ons online aanbod). De Tag Manager zelf (die de Tags implementeert) verwerkt geen persoonsgegevens van gebruikers. Met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers wordt verwezen naar de volgende informatie over de diensten van Google. Gebruiksbeleid: https://www.Google.com/Analytics/tag-Manager/use-policy/

Google Analytics

Op basis van onze legitieme belangen (d.w.z. interesse in de analyse, optimalisatie en economische werking van ons online aanbod in de zin van Art. 6 (1) lit. DSGVO), maakt Google Analytics gebruik van een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google LLC (“Google”). Google maakt gebruik van cookies. De informatie die door de cookie wordt gegenereerd over het gebruik van het online aanbod door de gebruikers, wordt meestal doorgestuurd naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen.

Google is gecertificeerd volgens de Privacyschildovereenkomst, die een garantie biedt om te voldoen aan de Europese privacywetgeving (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active ).

Google zal deze informatie namens ons gebruiken om het gebruik van ons online aanbod door gebruikers te evalueren, om rapporten op te stellen over de activiteiten binnen dit online aanbod en om ons te voorzien van verdere diensten met betrekking tot het gebruik van dit online aanbod en het internetgebruik. In dit geval kunnen pseudonieme gebruiksprofielen van de gebruikers worden gemaakt op basis van de verwerkte gegevens.

We gebruiken Google Analytics alleen met geactiveerde IP anonimiseren. Dit betekent dat het IP-adres van de gebruikers door Google wordt ingekort binnen de lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsluitende Staten van de overeenkomst betreffende de Europese economische ruimte. Alleen in uitzonderingsgevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS gestuurd en daar verkort.

Het door de browser van de gebruiker ingediende IP-adres wordt niet samengevoegd met andere gegevens die door Google worden verstrekt. Gebruikers kunnen de opslag van cookies verhinderen door hun browser software dienovereenkomstig in te stellen; Gebruikers kunnen ook voorkomen dat Google de door de cookie gegenereerde gegevens en gerelateerd aan het gebruik van het online aanbod en de verwerking van dergelijke gegevens door Google kan verzamelen door de browser-plugin te downloaden en te installeren die beschikbaar is via de volgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Lees het privacybeleid van Google (https://Policies.Google.com/Technologies/ADS) en de instellingen voor advertenties van Google voor meer informatie over het gebruik van Google, de opties voor werving en geringschattende (https://adssettings.Google.com/Authenticated ).

De persoonsgegevens van gebruikers zullen na 26 maanden worden gewist of geanonimiseerd.

Google Universal Analytics

We gebruiken Google Analytics in het ontwerp als “Universal Analytics”. “Universal Analytics” betekent een proces van Google Analytics, waarin de gebruikersanalyse gebaseerd is op een pseudoniem gebruikers-ID en dus een pseudoniem Profiel van de gebruiker wordt gemaakt met informatie over het gebruik van verschillende apparaten (zogenaamde “cross device tracking”),

Targetingstrategie met Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om advertenties weer te geven in Google en haar aangesloten advertentiediensten, alleen die gebruikers die interesse hebben getoond in ons online aanbod of die bepaalde kenmerken hebben (bijvoorbeeld interesses in specifieke onderwerpen of producten door hen worden bezocht) die we bij Google indienen (zogenaamde ‘Remarketing’ of ‘Google Analytics Audiences’). Met Remarketing doelgroepen willen we ook ervoor zorgen dat onze advertenties voldoen aan het potentiële belang van gebruikers.

© Copyright 2018 Internationale Barcodes Limited