Barcode registratie

Onze EAN-13 en UPC barcodes worden geleverd met gratis barcode registratie op Internationale Barcodes Database en ook op ibnreg (International Barcodes Network Registry). Hiermee u uw product en/of bedrijfsgegevens naast het barcode nummer in een online database registreren, die deze informatie automatisch aan andere online databases toevoert.

Barcode registratie maakt het voor retailers en klanten gemakkelijker om uw bedrijf te vinden & productinformatie via online zoeken naar het barcode nummer, of met een barcode scannen app. Het helpt ook om diefstal of onbedoeld misbruik van uw barcode nummers te voorkomen, omdat u extra bewijs hebt dat ze bij u horen. En het helpt ook die weinige terughoudend retailers die nog steeds denken GS1’s database heeft alle antwoorden-u ze verwijzen naar deze onafhankelijke database waar uw barcodes zijn geregistreerd, als bewijs dat ze van jou zijn, en geldig en legitiem zijn-dit kan veel afval besparen d tijd en onnodige frustratie bij sommige retailers.

Het is gemakkelijk om een barcode te kopiëren-iedereen kan een barcode nummer zien en vervolgens die streepjescode dupliceren op een ander product. Onze registratie helpt u te beschermen tegen illegaal gebruik van uw barcode nummers en helpt retailers en klanten de details van uw product en bedrijf te vinden.

Hoe registreert u uw barcode nummers:

Nadat u barcodes van ons hebt gekocht, worden de streepjescodes naar u gemaild. Registratie-instructies worden opgenomen in de e-mail. U vervolgens uw barcode nummers en product/bedrijfsgegevens registreren op de internationale barcodes database https://barcodesdatabase.org/barcode-registration/ (uw bedrijfsnaam en barcode nummers worden automatisch geregistreerd op de IBNREG.org database). Barcode registratie op de internationale barcodes database is optioneel. Echter, het zal het profiel van uw product op het Internet te verhogen.

Nadat u uw Barcode nummer en productgegevens hebt geregistreerd op de Internationale Barcodes Database, dan zullen uw Productdetails worden weergegeven wanneer klanten zoeken naar uw Barcode nummer in online zoekmachines (bv. Google) of op sommige smartphone apps (bijvoorbeeld de Zebra app). Houd er rekening mee dat sommige Smart-Phone barcode apps alleen zoeken in online winkels zoals Amazon.com (ze niet zoeken in de online barcode databases). Dit betekent dat hun database met barcode nummers/Productdetails zeer beperkt is. De beste smartphone barcode app (bijv. de Zebra app) zoeken in Amazon en andere online winkels en de belangrijkste online barcode / product databases.

 

Opmerking: barcode registratie is gratis als u EAN-13 of UPC barcodes van ons bedrijf koopt. Als u al EAN-13 of UPC-barcode nummers hebt (die niet zijn uitgegeven door ons bedrijf) en u deze nummers wilt registreren, u hier de barcode registratie kopen: https://internationalbarcodes.com/barcode-registration/