Rapporten over Barcode Verificatie

Sommige grote retailers (waaronder supermarkten) vereisen dat u een verificatierapport ontvangt voor elke streepjescode op uw producten. In het algemeen is het doel van een verificatierapport om retailers te verzekeren dat uw barcode beelden van goede kwaliteit zijn en goed en consistent zullen werken wanneer ze worden gescand in hun winkels.

Een verificatierapport is een rapport dat wordt gegenereerd door een “barcode Verifier”-machine. Een barcode verificateur is een grote gespecialiseerde machine die uw barcode-afbeelding scant (zoals gedrukt op uw uiteindelijke productverpakking). De machine analyseert vervolgens of uw barcode-afbeelding waarschijnlijk gemakkelijk en consistent zal worden gedecodeerd wanneer deze in verschillende omgevingen wordt gescand. Uw streepjescode ontvangt ofwel een “Pass”-markering (A, B, C en D) of een “fail”-markering in het verificatierapport. Een “Pass”-markering geeft aan dat uw barcode-afbeelding van een adequate standaard en kwaliteit is om gemakkelijk en consistent te worden gedecodeerd wanneer deze wordt gescand door een barcode scanner in een verscheidenheid aan verschillende omgevingen.

Sommige winkelketens vereisen dat elk product in hun winkels een barcode verificatierapport heeft (meestal is dit rapport vereist voordat de winkelketens akkoord gaan met de voorraad van uw product). Het doel van een barcode verificatierapport is om retailers de zekerheid te geven dat uw barcodes correct zullen scannen in hun winkels-dit zal helpen om vertragingen te voorkomen die worden gemaakt wanneer barcodes van slechte kwaliteit niet gemakkelijk of consistent op de kassa scannen. Hiervindt u een lijst van de detailhandelaren die mogelijk barcode verificatie nodig hebben.
We kunnen verificatie rapporten leveren als u ze nodig hebt (u deze hieronder bestellen). De verificatie rapporten die wij aanbieden, worden afgerond volgens de internationale verificatie norm. Als u een barcode verificatierapport van ons bestelt, stuur ons dan een fysieke kopie van de barcode die verificatie vereist (zoals gedrukt op de verpakking of het etiket van het product). We hebben een kopie van uw streepjescode nodig zoals gedrukt op de eigenlijke verpakking om te voldoen aan de verificatievereisten. Het duurt 2 of 3 werkdagen om uw verificatierapport te genereren (nadat we uw barcode op de verpakking/label hebben ontvangen). Ons postadres vind je hier.

Houd er rekening mee dat ongeveer 10 procent van de rapporten van de barcode verificatie mislukken. Meestal zijn de redenen voor mislukking gemakkelijk te voorkomen. Daarom, als u barcode verificatie bij ons bestelt, zorg er dan voor dat u barcode voldoet aan de Standaard barcode afmetingen (in het bijzonder is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat u voldoende grote stille zones heeft aan de linker-en rechterkant van uw barcode afbeelding). Controleer uw streepjescode grondig voordat u deze naar ons plaatst (met behulp van een vergrootglas om te observeren of een van de staaf randen een beetje vaag is). U uw barcode ook zelf testen met een handheld barcode scanner (voordat u uw barcode naar ons verzendt) om er zeker van te zijn dat deze consistent en eenvoudig wordt gescand met de handheld scanner.

Hier u meer lezen over barcode verificatie en streepjescode maatstaven.