Online barcode bestelinformatie

“Hoe krijg ik een barcode voor mijn product?”

We kunnen de volgende opties bieden voor het bestellen van barcodes:

1) Bestel direct vanaf onze website voor betaling met creditcard of PayPal;
2) bestellen via de telefoon om te betalen met een creditcard; Of
3) Stuur ons een e-mail voor betaling via bankoverschrijving (wij sturen u een factuur & onze HSBC accountgegevens).

De snelste manier om een barcode te krijgen is via onze website-koop een barcode online.

Als u online een barcode bestelt , sturen wij u de barcode per e-mail. U krijgt:

– een EAN-13 barcode nummer van de retail;
– een certificaat van echtheid
– de barcode beelden (in 4 formaten: PDF, JPEG, PNG & SVG)

Onze barcodes zijn geschikt voor gebruik op elk retail product in Suriname, Europa en wereldwijd. We hebben tevreden klanten die onze barcodes zonder problemen gebruiken in 95 + landen.

Zodra u uw barcode hebt ontvangen, hoeft u deze alleen maar op uw product af te drukken en uw product aan de retailers te geven, die de productdetails en het barcode nummer in hun systeem zullen invoeren. Hierna, wanneer de barcode wordt gescand bij de kassa, zal het de juiste Productdetails vinden..

 

“Ik heb al een barcode nummer, ik heb alleen de barcode afbeeldingen nodig…”

Als u al een streepjescodenummer hebt (bijvoorbeeld voor het ISBN-nummer van het boek) en alleen de barcode-afbeeldingen nodig hebt, is dat prima u de barcode-afbeeldingen voor uw EAN (of UPC) nummer bestellen op onze pagina met barcode afbeeldingen voor detailhandel . Als u een ander type barcode-afbeelding nodig hebt (bijv. QR-code of ISBN of ISSN afbeeldingen), bezoek dan onze andere afbeeldingen pagina.

 

“Heb ik iets anders nodig?”

1. barcode labels: onze kunnen kleverige barcode labels leveren voor uw Barcode nummer als u ze nodig heeft. Barcode labels Suriname kopen

2. Verificatie:barcode verificatie is een test scan van uw as gedrukte barcode om aan te geven dat deze goed is afgedrukt en gemakkelijk kan worden gedecodeerd door barcodescanners.

3. Registratie:wij bieden een optionele barcode registratieservice het is niet essentieel (uw barcode zal werken zonder het). Registratie zal echter de zichtbaarheid van uw product op het Internet vergroten.

4. ITF-14 karton codes: Sommige retailers vereisen dat u een ITF-14 Carton code barcode op de buitenverpakking van uw product plaatst.

5. Garantie certificaat: dit wordt gratis verstrekt wanneer u een barcode pakket van ons aanschaft.

6. ISSN of ISBN afbeeldingen: als je een boek of tijdschrift hebt, moet je er waarschijnlijk een ISBN of ISSN nummer voor krijgen. Nadat je je ISBN of ISSN nummer hebt, kunnen we de barcode-afbeeldingen voor dat nummer opgeven.

7.QR-code: QR-barcodes zijn 2D barcodes die echt nuttig zijn voor het promoten van websites, producten en bedrijven. Wanneer een QR-code wordt gescand door een smartphone, wordt deze naar een bepaalde website of webpagina linken of informatie verstrekt die in de QR-code is gecodeerd.

 

barcode online