Klant feedback:

 

Reacties van onze contact:Walvis barcode barcodes kopen UK

“Ik wilde alleen maar dank zeggen voor je geweldige service. Ik heb zojuist mijn eerste object verkocht op Amazon.co.uk. Ik zal in de toekomst terugkomen naarmate mijn portefeuille wordt uitgebreid. “-Hugh

“Gewoon om te zeggen een massale dank u voor het sorteren van dit voor mij, dus zeer zeer efficiënt en snel. Ik ben u oprecht erkentelijk. Eersteklas service! “-Jo

“Veel dank voor de snelle service die u hebt tien. Je maakt het mogelijk voor kleine onafhankelijke artiesten om de mannen in pakken te verslaan!! “-heg

“Kwam je website tegen die gemakkelijk te volgen en te functie navigeren is; omdat ik nooit eerder een barcode heb gedaan, is het leuk om je bedrijf van tijd tot tijd te haels gebruiken voor barcodes en afbeeldingen in plaats van barcode software te kopen. “-Joe

“Hoi Amelia, ik ben meer dan een beetje onder de indruk van uw efficiëntie! Het is echt een zeldzame gebeurtenis wanneer een leverancier overtreft mijn verwachtingen; je bent gekatapulteerd in de status van ‘ leverancier van het Millennium ‘. Dank u voor het bewijs dat het bedrijf zonder pijn kan worden getrans gehandeld. Onnodig te zeggen dat je een klant voor het leven hebt. Ik verheug me op het aanbevelen van uw diensten. “-Clive

“Hartelijk dank voor het zo snel mogelijk krijgen van dit alles. Ik kan nu doorgaan zoals gepland en ben erg blij met de service die u voor mij hebt verstrekt en zal zeker terugkomen in de toekomst als ik iets verder nodig heb. “-Gary

Fantastische! Dank u voor de antwoorden. Ik zal nu mijn barcode online bestellen bij uw site. Ik zal ook alle anderen vertellen. “-Janet

 

Bedrijven die onze barcodes gebruiken:

Kleding – luxe handgemaakte Knitwear ontmoette natuurlijke vezels uit William Lockie gevestigd in de Scottish Borders en kwalitatief hoogstaande verpleeg-en gezondheidsdiensten uniformen, tunieken en corporate kleding van Rizues,

Démasqué – bekroonde nagel verzorging van nailberry

Gezondheid – Sport & voedingssupplementen uit Goliath voeding

Voeding – biologisch & glutenvrij brood mengsel van Grassroots Bakery

Ouderschap – educatieve kaarten spellen van Slimme decks en een uniek assortiment babyproducten voor ouders die iets anders willen dan Belo & me

Joandi geschenken – briefpapier, speelgoed, wenskaarten en seizoensproducten van de Jade groep, en biologische & natuurlijke luxe geurende soja kaarsen uit Tijd.

Industrieel & agrarische – innovatieve veevoeding van Harbroen bouw bevestigingen van Trifix