FAQ – werken uw barcodes in elke winkel?

De overgrote meerderheid van de winkels internationaal zal onze barcodes accepteren, maar er zijn een of twee uitzonderingen in een paar landen. Voor zover we weten, geen van de uitzonderingen optreden in de Suriname – de enige winkel met enige vorm van barcode beperkingen hier is Asda die verificatie rapporten die we kunnen regelen vereisen.

Als u uw product internationaal verkoopt, bestaat de kans dat sommige van de beperkingen van invloed zijn op u. Hieronder vindt u de winkels die onze barcodes op basis van het land niet accepteren:

USA-Walmart, Sam’s Club, Krogers, Fred Mayers, Macy’s & JC Penney’s

Australië – Super Cheap Retail groep

China – sommige retailers zijn ten onrechte van mening dat barcodes de juiste corresponderende landcode moeten hebben voor hun land van herkomst. Dit betekent dat ze terughoudend kunnen zijn om producten te distribueren met onze barcodes op hen.

Er zijn andere winkels met verschillende beperkingen die onze barcodes niet stoppen. De meest voorkomende hiervan is winkels die verificatie rapporten vereisen. Raadpleeg de acceptatie van streepjescodes voor een volledige lijst met winkels die verificatie vereisen of andere beperkingen hebben.