Hoeveel barcodes heb ik nodig?

Over het algemeen is een andere barcode nodig per uniek product. Dit betekent dat als je verschillende maten of kleuren hebt, je een andere barcode nodig hebt. Dit geldt met name als de prijs waarschijnlijk tussen de producten zal veranderen (in welk geval u zeker verschillende barcodes nodig hebt).

In sommige gevallen is het mogelijk om dezelfde barcode te hebben op verschillende productvariaties (d.w.z. verschillende kleuren). Dit hangt af van de winkel, omdat veel winkels streepjescodes gebruiken voor het vaststellen van prijs en bestelinformatie (in welk geval u verschillende barcodes nodig hebt). Sommige winkels gebruiken echter alleen barcodes voor het vaststellen van de prijs bij de kassa. In dit geval u dezelfde barcodes gebruiken voor verschillende productvariaties (zolang de prijs niet verandert).

In het algemeen, hoe gemakkelijker u het voor uw retailers maakt, hoe meer blij ze zijn dat ze waarschijnlijk op voorraad zijn en uw product blijven stockeren. Dus, indien mogelijk, zouden we aanraden om verschillende barcodes te hebben voor elke variatie.

Als u een grote hoeveelheid barcode nummers nodig heeft, neem dan contact met ons op voor een gespecialiseerde offerte