Aangepaste barcode artwork

 

Barcodes zijn meestal het meest glanzende deel van de productetikettering. Het is mogelijk om barcodes te transformeren van puur functioneel (en lelijk) om te integreren met uw productontwerp, of zelfs het ontwerp te verbeteren.
Als je een goede ontwerper hebt, kunnen ze de barcode voor je wijzigen, maar dit is vaak duur, en soms beschadigen ze de werkelijke streepjescode, zodat deze niet goed scant. *

We hebben toegewijde ontwerpers die klant barcode-illustraties voor u kunnen bieden. U moet eerst het barcode nummer aanschaffen en ons vervolgens vertellen over uw bedrijf en producten. Dan kunnen onze ontwerpers een ontwerp voor u maken.

Er zijn 3 pakketten beschikbaar, hieronder gedetailleerd. Elke extra ontwerptijd wordt in rekening gebracht tegen een redelijke £ 25/uur.

Standaardpakket £30
Logo pakket £45
Verbeterd pakket £69

Let op: deze pakketten bevatten niet de kosten van het barcode nummer – dit kan hier apart gekocht worden.

* Houd er rekening mee dat elke afbeelding die de streepjescode belemmert, van invloed kan zijn op de scan baarheid van de streepjescode. Daarom is het veiligst als u dit doet om de barcode op te bouwen en in gedachten te houden over de barcode afmetingen.